,

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – A Főnök sétapálcája – Főnöknek Ajándék

7620 Ft Bruttó

Vicces Sétabot – Csengős Sétabot – Csengős Kampósbot – A Főnök sétapálcája – Főnöknek

Ajándék

Főnöknek Ajándék. Egy vicces csengős sétabot remek ajándék ötlet főnöknek, garantáltan mosolyt csal az arcára.

A vicces kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy csengő, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszer és  cigaretta hüvely, és fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi a vicces ajándékot. Minden vicces kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

Ez az ajándék nem csak szórakoztató, de az ajándékozottnak is emlékezetes és vicces kiegészítő.

Vicces ajándék adásának főnöknek számos előnye lehet, de mindig fontos figyelembe venni a munkahelyi kultúrát és az adott személy egyéni stílusát. Ha az ajándék megfelelően kiválasztott és személyre szabott, akkor néhány pozitív aspektusa lehet:

Stresszoldás: Egy humoros ajándék segíthet enyhíteni a munkahelyi stresszt és feszültséget. A nevetés kiváló módja a hangulat javításának, és a vicces ajándék egy pillanat alatt könnyedebbé teheti a légkört. A cél az, hogy mosolyt csalj az ajándékozott arcára.

Személyesség: Egy jól kiválasztott vicces ajándék mutathatja, hogy figyelsz a főnök egyedi stílusára és érdeklődési körére. Ez egy személyes gesztus lehet, amely elismeri a főnök egyedi személyiségét.

Közösségépítés: Az ilyen ajándék köré épülő poén, vagy vicces helyzetek összekovácsolhatják a munkatársakat, és hozzájárulhatnak a csapat szelleméhez.

Emlékezetesség: Könnyen emlékezetessé tehetik a különleges alkalmat, például a születésnapot vagy a karácsonyt. Az ilyen ajándékok sokáig megmaradhatnak az emlékezetben.

Pozitív atmoszféra: Egy humoros ajándék körül gyakran kialakul egy pozitív légkör, amely hozzájárulhat a jó munkahelyi atmoszférához.

Azonban mindig ügyelj arra, hogy az ajándék ne sértő vagy kényelmetlen legyen, és mindig tartsd szem előtt a munkahelyi protokollt és a vezető személyiségét. Az üzleti környezetben a humor kiválasztása tiszteletteljes és megfelelő kell legyen.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm