Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Csak Minőség 40 – 40. Szülinapi Ajándék

7620 Ft Bruttó

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Csak Minőség 40 – 40. Szülinapi Ajándék

Szülinapi Ajándék. A Sétabot egy vicces ajándék ötlet 40. születésnapra azoknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A csengős kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek az ajándéknak.

A vicces sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és  cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet.

Egyedülálló ajándék ötlet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak! Ajánljuk azoknak, akik szeretnek nevetni, barátoknak, családtagoknak vagy munkatársaknak, akik jókedvűek, és értékelik a humoros gesztusokat. Remek Szülinapi Ajándék.

A Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Fontos megjegyzés mielőtt ajándékot választasz: győződj meg arról, hogy az illető valóban értékeli a humoros ajándékokat, és ne vegyék rossz néven. Mindig fontos figyelembe venni az adott személy egyedi ízlését, és személyiségét.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm