Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vadász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Vadásznak

7620 Ft Bruttó

Cikkszám: VSB026 Kategória: Címkék: ,

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vadász Elsősegély Dobozzal – Ajándék Vadásznak

 

Ajándék Vadásznak. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet vadásznak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Legyen szó születésnapról, névnapról, vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Válaszd ezt az egyedülálló ajándékötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak!

Vicces ajándék adásának vadásznak számos előnye lehet, különösen, ha a vadász egy olyan személy, aki értékeli a humort és a jó hangulatot:

Szórakozás és jó hangulat: Vicces ajándékokkal garantáltan mosolyt csalhatsz az ajándékozott arcára. A jó hangulat és nevetés mindig jól jön, és egy vicces ajándék ezt biztosan előidézi.

Emlékezetes pillanatok: A humoros ajándékok gyakran emlékezetesek maradnak az emberek számára. Akár barátokról, családtagokról, vagy kollégákról van szó, egy vicces ajándékhoz kötődő poénok és történetek hosszú időn át szórakoztathatnak.

Személyes kapcsolat kifejezése: A vicces ajándék azt is kifejezheti, hogy milyen jól ismered az ajándékátvevőt. Az ilyen ajándékok általában olyan jellegzetességekre, hobbihoz vagy vicces helyzetekre utalnak, amik a kapcsolatotokban fontosak vagy emlékezetesek.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm